Stijlvolle maatpakken voor studenten - vaste prijs van €495!

5 tips voor het perfecte trouwkostuum
op je trouwdag

Proficiat, je grote dag komt eraan! De ontdekkingstocht naar het geknipte trouwkostuum gaat van start. Maar daar komt natuurlijk heel wat bij kijken. Maak komaf met de keuzestress dankzij onze 5 tips. Want ‘ja’ klinkt nog beter in een Cassari trouwkostuum op maat.

 

Tip 1:

Timing is everything

 

Een perfect passend trouwkostuum op maat: daar steekt liefde én tijd in. Begin dus op tijd met zoeken. We raden je aan om ons zeker 6 weken voordien een bezoekje te brengen in onze winkel in Mechelen. Dat geeft jou de nodige gemoedsrust én het geeft ons ook de mogelijkheid om ons persoonlijke traject tot een goed einde te brengen. We nemen graag voldoende tijd om je wensen van stijl en stof tot kleur te bespreken, je lichaamsbouw nauwkeurig op te meten en je persoonlijke kostuum ook te passen. Bij voldoende marge in tijd kunnen we – in alle rust- nog wat kleine aanpassingen doorvoeren. En een paar dagen voor de grote dag nog even checken of je trouwkostuum nog perfect aanpast. Want er zijn soorten verrassingen die je absoluut wil vermijden.

 

Tip 2:

Vertrouw op onze kennis over en liefde voor kostuums…

 

Het aanbod in trouwkostuums op maat is enorm, net zoals onze kennis en ervaring om je dat perfecte trouwkostuum aan te meten. Wanneer je in onze winkel in de Graaf Van Egmontstraat binnenwandelt, spreek je mogelijk geen woord trouwpakkentaal. Da’s helemaal geen probleem, want wij zijn er om je daarin wegwijs te maken. Single of double breasted, notched revers, slim of regular fit: alles ligt op tafel tijdens ons eerste inspiratiemoment. Wat je zeker moet weten is dat een bezoekje aan Cassari méér is dan een trouwkostuum op maat uitkiezen. Ook je keuze in accessoires wordt uitgebreid besproken. Geloof ons, met de keuze in schoenen, riem, sokken of manchetknopen ben je in staat om je trouwoutfit te kraken of net te maken.

 

Tip 3:

… Maar denk toch al eens goed na over het trouwkostuum van je dromen

 

Om de eindeloze mogelijkheden al wat in te perken, vragen we je om al eens na te denken over je voorkeur in kleur, stof en stijl. We bladeren wel samen door ons portfolio, zodat jij je voorkeur kan aanduiden en ons ook duidelijk maakt wat je zeker niét wil. Maar je eigen frisse ideeën vormen ook een bron van inspiratie voor ons! Strak in het driedelig pak, afgeronde kraag en kobaltblauwe kleur? Da’s misschien wel een goed idee! Neem gerust een stuk stofstaal van het trouwkleed of kostuum van je toekomstige mee naar onze winkel, zodat we de kleur en stijl kunnen matchen. Ja hoor, dat is een tip in een tip!

 

Tip 4:

Reserve is goed

 

Ik ga trouwen en ik neem mee… Heb je al aan reservekledij gedacht? Het traditionele avondfeest gaat gepaard met zwierige dansmoves op de polonaise, In Zaïre, Les Lacs Du Connemara… Enfin, je kent het wel. Dan is het misschien wel prettiger om een extra hemd te kopen, zodat je tussen het feesten door een fris exemplaar kan aantrekken. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor je sokken. En daarna… klaar voor de Macarena? Of tijd om de huwelijkstaart met héél véél slagroom aan te snijden?

 

Tip 5:

Zonder stress op de grote dag

 

Althans, zonder stress over je trouwkostuum. We kunnen het ons helemaal inbeelden dat de zenuwen door heel je lijf gieren op je grote dag. Maar je trouwkostuum aandoen gebeurt in alle rust. We geven je kostuum op maat na de fitting mee in een beschermende hoes waarin we ook al de accessoires bij je trouwkostuum netjes bewaren. Laat het kostuum hier inzitten tot op je trouwdag, zodat het zeker niets overkomt.

Cassari Mechelen