Stijlvolle maatpakken voor studenten - vaste prijs van €495!

THE
CASSARI
STORYLINE

Liefde voor de juiste snit zit al drie generaties in de familie. De stiel, net als de titel van costumier, werd van vader op zoon doorgegeven. 40 jaar na de het eerste afgewerkte kostuum, is het tijd voor Cassari 2.0: kostuums op maat en ready-to-wearcollecties die zich onderscheiden in looks en kwaliteit.

This is a family story

Het verhaal van Cassari begint bij Michel Casaert, die kleermaker aan huis was. De liefde voor het métier werd van vader op zoon doorgegeven en Carl Casaert begint te dromen van een eigen modezaak.

This is a love story

Cassari is born

In 1987 wordt deze droom werkelijkheid, Carl opent de eerste vestiging van Cassari in centrum Mechelen. Al snel groeit het uit tot een vaste waarde bij het mannelijke publiek.

Suits so cool they should be illegal
#2800love

Derde generatie

In 2010 neemt Philippe, de derde generatie Casaert de zaak over. Het belang van maatwerk groeit onder Philippe en wordt het paradepaardje van Cassari. 2021 betekent het begin van een nieuw hoofdstuk met een nieuwe zaak gefocust op kostuums op maat.

#2800love
Een Europees liefdesverhaal

Atelier Munro

Voor onze maatpakken werken we samen met de experts van het Amsterdamse Atelier Munro. De kostuums worden met de hand gesneden en genaaid in Italië, gecontroleerd in Nederland en geperfectioneerd in Mechelen, een waar Europees liefdesverhaal.

THIS IS JUST THE BEGINNING

Cassari

Style & prestige for everyone

Tailored

Voor de dromers, de doeners, de casanova’s, de graduates, de werkers. De maatpakken van Cassari combineren moeiteloos tijdloze elegantie met een frisse twist. Een ode aan de moderne man van vandaag.

Collections

Naast kostuums op maat kan je bij Cassari ook terecht voor een nauwkeurig uitgekozen
ready-to-wearcollectie. Stuk voor stuk tijdloze merken die kwaliteit, klasse en kracht uitstralen.

Meer dan 30 jaar ervaring
Dat is de basis.

Quality is our middle name

QUALITY FABRICS
ONLY