Stijlvolle maatpakken voor studenten - vaste prijs van €495!

CASSARI BLOG

Alles wat je moet weten over je herenkostuum!

Kleermaker van formaat, al drie generaties lang

Ontdek Cassari: Meesterlijke costumier met drie generaties erfgoed. Op maat gemaakte kostuums voor de moderne man, waar vakmanschap en stijl samenkomen.

galabal kostuum

Wat draag je op een galabal? Een kostuum van Cassari!

Op zoek naar een kostuum voor je Galabal? Kies voor een kwaliteitsvol gala kostuum van Cassari voor een geslaagde avond. Schitteren in je eerste maatpak tegen een vaste prijs voor studenten!

Trouwkostuum kopen? Dat doe je liefst 6 maanden op voorhand

Je koos ongetwijfeld al een trouwlocatie, feestmenu, bloemen en uitnodigingen in thema van je huwelijk. Maar het is ook essentieel om goed voorbereid te starten aan de zoektocht naar het perfecte trouwkostuum op maat. Maar hoe lang op voorhand moet je dat trouwkostuum nu best uitkiezen? Dat vertellen we je in dit blogartikel!

Getuige op een bruiloft? 5 tips voor de keuze van het perfecte kostuum op maat.

Gefeliciteerd, je bent uitverkozen als getuige! Geen simpele job: je zet je handtekening onder de trouwakte, speelt de persoonlijke assistent van de bruid of bruidegom en je moet een knaller van een speech geven tijdens het huwelijksfeest.

5 tips voor het perfecte trouwkostuum op je trouwdag

Proficiat, je grote dag komt eraan! De ontdekkingstocht naar het geknipte trouwkostuum gaat van start. Maar daar komt natuurlijk heel wat bij kijken. Maak komaf met de keuzestress dankzij onze 5 tips.

Kostuum op maat laten maken? Daarvoor kom je bij Cassari!

Een kostuum op maat is een onmisbaar item in de kledingkast van elke man. In een maatpak van Cassari kom je voor elke gelegenheid helemaal stijlvol voor de dag!