Stijlvolle maatpakken voor studenten - vaste prijs van €495!

Kostuum op maat laten maken? Daarvoor kom je bij Cassari!

Kostuum op maat laten maken? Daarvoor kom je bij Cassari!

Kostuum op maat laten maken?
Daarvoor kom je bij Cassari!

Een kostuum op maat is een onmisbaar item in de kledingkast van elke man: het is immers dé stijlvolle keuze bij elke gelegenheid. In een kostuum voor heren van Cassari kom je altijd modieus voor de dag! Nieuwsgierig naar ons maatwerk? Laat je inspireren op onze website of tijdens een bezoek in onze winkel in de Graaf Van Egmontstraat in Mechelen.

Van huwelijk tot een belangrijke pitch tijdens je business meeting: met een kostuum op maat van Cassari arriveer je altijd en overal in stijl. Omdat we elegante looks, de laatste trends én de beste kwaliteit bundelen in een kostuum op maat. Zo creëren we de gepaste look voor het herenkostuum waarin jij je altijd goed voelt.

Zo’n kostuum op maat creëren vraagt om de nodige ervaring en enthousiasme. Gelukkig ontmoet je bij Cassari de geknipte vakmensen met een sterke toewijding, kennis van zaken en liefde voor hun vak. Eén voet in onze winkel en je merkt meteen dat we jou het gepaste herenkostuum kunnen aanmeten.

 

Stap 1:

Inspiratie: hoe ziet jouw droomkostuum eruit?

 

Laat je gerust al eens inspireren op onze website of maak meteen een afspraak om langs te komen in onze winkel in Mechelen. Hier ervaar je onze persoonlijke service meteen: het perfecte kostuum vraagt simpelweg om het perfecte deskundige advies. Want bij Cassari zijn je opties voor een kostuum van topkwaliteit eindeloos.

Dankzij de juist keuzes zorgt Cassari ervoor dat je er piekfijn uitziet en zelfverzekerdheid uitstraalt, tijdens eender welke gelegenheid. Samen bespreken we elk detail van je kostuum. De stijl, stof- en kleurkeuze bepalen immers hoe jij voor de dag komt in je kostuum op maat. Net zoals de verschillende modellen en afwerkingen.

Tijdens de wintermaanden loop je het kantoor liever binnen in een wollen kostuum met een pied-de-poule-ruitdessin, terwijl je tijdens de zonnige zomermaanden net straalt in een luchtig linnen kostuum in een effen kleur. Op je huwelijksdag draag je je trouwkostuum van het moment van klaarmaken tot in de vroege uurtjes. Je verlangt uiteraard naar dé ultieme comfortabele pasvorm, zeker wanneer je je bruid in de lucht zwiert tijdens het maken van de huwelijksfoto’s of foutloos de Macarena danst tijdens het avondfeest. Samen zorgen we ervoor dat je er extra goed uitziet op je grote dag. Of op eender welke andere dag. Cassari ontwerpt ook kostuums op maat om dagelijks in te flaneren en tot de verbeelding te spreken.

Denk dus voor je afspraak gerust al eens na over hoe je kostuum op maat eruit moet zien. Opvallend of meer ingetogen? Slim fit of regular fit? Kleurrijk of liever een effen kleur? Driedelig maatpak of een broek uit stretchmateriaal die perfect goed zit? Een formele outfit zonder al te veel franjes of een casual accessoire? Linnen of wollen kostuum? En wat met de binnenvoering en de knopen? Zolang je jezelf maar meteen comfortabel, sterk en uniek voelt in onze kostuums op maat.

 

Stap 2:

Opmeten: de perfecte fit voor je kostuum op maat

 

Je hebt de onuitputtelijke stijl- stof- en kleuropties van een kostuum op maat. En dan is je stijl ook nog eens afhankelijk van de gelegenheid en je persoonlijkheid. Duizenden mogelijkheden dus. Cassari zorgt ervoor dat de keuzestress niet te hard toeslaat. Met aandacht voor je (professionele) leven en je karakter bieden we je steeds ons persoonlijk advies en begeleiden we je in je zoektocht naar het perfecte kostuum.

Zowel de stof- kleur- en motiefkeuze als de uitgekozen details beïnvloeden de manier waarop je kostuum op maat valt. Uiteindelijk is het de pasvorm van je kostuum die het totaalplaatje net maakt of kraakt. Het is dus van essentieel belang dat je kiest voor een kostuum dat aansluit op jouw wensen én jouw lichaamsbouw.

Eens we de verschillende keuzes van je kostuum op maat zorgvuldig uitgedacht hebben, halen we onze lintmeter boven en bepalen we samen hoe je kostuum moet vallen. Tijdens de creatie van je kostuum op maat moet de originele pasvorm steeds aangepast worden aan je lichaamsbouw. Een kostuum voor korte mannen met een breed postuur moet bijvoorbeeld helemaal anders aanpassen dan een kostuum voor lange mannen met een smal postuur. Je maatpak is iets persoonlijk én moet altijd als gegoten zitten voor de perfecte uitstraling.

 

Stap 3:

Fitting : verzorgd en zelfverzekerd in je nieuwe kostuum op maat

 

We vertrekken steeds van de lappen stof en pasplatforms maar nu is het eindelijk zover: de eerste keer dat je je persoonlijk kostuum in levende lijve ziet. Tijd om te passen!

Een kostuum op maat komt pas echt tot z’n recht wanneer het perfect aansluit op je lichaam. Past het pak nog niet perfect? Geen probleem, soms zijn er meerde pasmomenten nodig om alles piekfijn af te werken. We kunnen nog altijd kleine aanpassingen maken, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Het maatwerk van Cassari combineert immers een tijdloze elegantie met een frisse twist. We perfectioneren ieder detail zodat je tijdens elke gelegenheid straalt in een uniek kostuum op maat in al z’n facetten.

 

Benieuwd? Laat je inspireren op onze website of maak een afspraak in onze winkel in de Graaf Van Egmontstraat in Mechelen. Onze klanten zijn de dromers, de doeners, de leiders, de casanova’s, de romantische zielen, de graduates, de starters… Kortom, iedereen die gelukkig wordt van een perfect kostuum op maat.

Ontdek de stiel van de kleermaker