Stijlvolle maatpakken voor studenten - vaste prijs van €495!

Trouwkostuum kopen? Dat doe je liefst 6 maanden op voorhand

Trouwkostuum kopen? Dat doe je liefst 6 maanden op voorhand

Je koos ongetwijfeld al een trouwlocatie, feestmenu, bloemen en uitnodigingen in thema van je huwelijk. Maar het is ook essentieel om goed voorbereid te starten aan de zoektocht naar het perfecte trouwkostuum op maat. Maar hoe lang op voorhand moet je dat trouwkostuum nu best uitkiezen? Dat vertellen we je in dit blogartikel! 

Bruidegom to be? Een speciale dag snakt naar een bijzonder trouwkostuum. Je bruid heeft haar trouwjurk waarschijnlijk al gestrikt, dus nu moet je er uiteraard ook op je paasbest uitzien. Cassari steekt veel tijd en nog meer liefde in een perfect passend trouwkostuum op maat, dus denk eraan om je zoektocht op tijd te starten!

We raden je aan om ons zeker 6 maanden op voorhand een bezoekje te brengen in onze winkel in Mechelen. Hierdoor creëren we voldoende tijd om ons persoonlijke traject van kleurkeuze tot het allerlaatste pasmoment succesvol af te ronden. 

We zijn altijd erg opgetogen wanneer een bruidegom een perfect idee heeft van wat hij precies wil voor z’n trouwkostuum. Maar heel erg vaak heeft een bruidegom to be enkel een kostuumkleur in gedachten wanneer hij onze winkel binnenstapt. En dan breekt het angstzweet uit wanneer we het hebben over voering, stoffen, accessoires of stijl.   

Het is volstrekt normaal dat je veel vragen hebt voor een specialist als Cassari, dus we nemen graag voldoende tijd om al je ideeën te bespreken. We houden rekening met het seizoen waarin je trouwt, want op een zwoele zomerdag verkiest iedere bruidegom uiteraard liever een luchtig linnen kostuum dan een dik driedelig trouwpak met een winters pied-de-poule motief. 

En natuurlijk hebben we ook oog voor de trouwjurk van je aanstaande bruid en de look & feel van je trouwfeest. Zo laten we je trouwkostuum perfect in jullie thema passen! Last but not least: we denken ook aan accessoires om je look als bruidegom volledig te laten kloppen. Heb je dus tips nodig over bretellen, manchetknopen, een stropdas of pochetje? Vertrouw op Cassari! Samen creëren we een trouwkostuum op maat waarmee je eruit springt op je trouwdag! 

Wanneer het moeilijkste keuzemoment over stof, stijl en kleur achter de rug is,  wordt het tijd om je lichaamsbouw erg nauwkeurig te meten en samen te bepalen hoe je kostuum juist moet vallen. Daarna gaan we aan de slag met deze info en onze maattabellen tot het ogenblik waarop we je uitnodigen voor je eerste pasmoment. 

Past het pak nog niet perfect? Geen zorgen! Kom je trouwkostuum op tijd kopen en we kunnen in alle rust nog wat kleine aanpassingen doorvoeren. Tot zelfs een paar dagen voor je grote dag. Alles voor de gemoedsrust van de (al dan niet zenuwachtige) bruidegom!

Bezoek onze winkel in Mechelen voor een voorproefje van de laatste trends, een stof naar wens en onze uitgebreide collectie voor het perfecte trouwkostuum, voorzien van alle gewenste details en persoonlijk comfort. Cassari is specialist in trouwkostuums op maat, dus vertrouw blindelings op onze expertise! Maar doe dat bij voorkeur dus wel ruim op voorhand.

Ontdek de stiel van de kleermaker