Stijlvolle maatpakken voor studenten - vaste prijs van €495!

Wat draag je op een galabal? Een kostuum van Cassari!

galabal kostuum voor heren

Teken je binnenkort present op een galabal? Dan moet je er op je paasbest uitzien met een bijzondere outfit. Een galabal is immers synoniem met bepaalde kledingvoorschriften. Of de dresscode nu netjes aangegeven staat op de uitnodiging of niet: voor deze speciale gelegenheid zit je altijd goed met een gala kostuum voor heren van Cassari!

Een gala is doorgaans een gelegenheid met een redelijk formeel karakter, dus er wordt van je verwacht dat je je kleedt volgens een bepaalde dresscode of etiquette. Dames kiezen voor een chique lange avondjurk vergezeld van een duo stijlvolle pumps, terwijl heren de feestzaal horen binnen te wandelen in een chique gala kostuum. Slaag je er niet in om je – van kop tot teen – te hullen in de perfecte look? Dan bega je een serieuze misstap!

Een prachtig en comfortabel gala kostuum kopen dat perfect past bij de sfeer van het galabal? Daar komt een behoorlijk uitdagende zoektocht bij kijken. Elk onderdeel moet immers kloppen. Kies je voor een black tie of een white tie? Rijzen er veel vraagtekens op wanneer je nadenkt over de keuze tussen een dinnerjacket of een driedelig pak?

Om je goed op weg te helpen zetten wij tips & inspiratie op een rijtje. Voor een échte geslaagde gala avond kom je langs in onze winkel in Mechelen. Daar zorgt Cassari ervoor dat je de show steelt met het perfecte gala kostuum voor de man.

Cassari hanteerd een vast tarief voor studenten: Prachtig in kostuum voor maar €495!
Kom langs in onze winkel te Mechelen.

Naar het galabal in White tie…

Een white tie dresscode staat gelijk aan een uiterst formele uitstraling. We spreken hier over complete rokkostuums in zwart. De rokjas met zijden revers is kort aan de voorzijde en heeft de karakteristieke lange flappen aan de achterzijde. Combineer je rokjas met een rokbroek in dezelfde kleur, met een dubbele bies aan de zijkant. Onder je rokjas draag je een spierwit rokhemd en rokvest met knopen, dat perfect om je lichaam valt. Een witte strik – vandaar de naam van de dresscode – maakt je outfit compleet. Met een white tie gala outfit kom je gegarandeerd helemaal stijlvol voor de dag. Cassari is je partner voor een divers aanbod aan stijlvolle white tie kostuums op maat. En het juiste advies. Daarom brengen we graag een kleine nuance aan. Uiteraard zijn er regels verbonden aan de dresscode white tie. Maar wellicht ben je voor sommige galabals wel een tikkeltje overdressed. Zeker als je van plan bent om – in je galabal kostuum – een feestje te bouwen op het galabal van je studentenclub. Kies er dan voor om een nonchalanter doch elegant gala kostuum aan te trekken. En vergeet het matching corsage voor je date niet!

…in black tie…

Voor de meeste mannen is het een gebruikelijke en veiligere optie om te kiezen voor de cravate noire of black tie kleding. What’s in a name: dan moet je een gala kostuum voor heren huren of een zwarte smoking kopen. Een zwarte single-breasted jacket met één rij knopen en een klassiek satijnen kraag is key bij de dresscode black tie. Een broek of pantalon in dezelfde stof & kleur én met hoge taille is dat evenzeer.

Om je formele look te vervolledigen, draag je een wit smokinghemd onder je kostuum. Liefst eentje met een blinde knoopsluiting waardoor je de knopen niet ziet. Met een modieus smoking kostuum alleen ben je er natuurlijk nog niet. Zwarte lakschoenen, een zwart vlinderstrikje, cumberband (= brede riem over je broek), pochet en blinkende manchetknopen maken je outfit helemaal af. Move over, James Bond. Met een smoking voor heren van Cassari maak je zonder twijfel een verpletterende indruk!

.. of in iets helemaal anders?

Staat er simpelweg “feestelijk” op de uitnodiging? Of heb je zin om die gala dresscode volledig aan je laars te lappen? Het leven is aan de durvers! Net zo geraffineerd, maar een tikkeltje verrassender. Eén ding is zeker: ook in dit geval zit je goed met een op maat gemaakte gala outfit voor de man. Onze gala pakken combineren moeiteloos smaakvolle elegantie met een frisse en tijdloze twist, welke stijl je ook zoekt.

Op zoek naar een klassieke zwarte galaoutfit? Of val je liever op met een gedurfd gala kostuum inclusief in het oog springend motief? Best een moeilijke opgave, maar je bent steeds goed op weg met Cassari. Een stof of accessoire om een statement mee te maken op het galabal? Ook dat hebben we voor je. Vertrouwen op onze expertise biedt uitkomst.

De ultieme voorwaarde(n)

Niet iedereen heeft een maatpak in z’n kledingkast hangen dus je kan een gala kostuum huren. Of je kan jezelf een tijdloos kostuum op maat aanschaffen bij Cassari. Een twee-, drie of vierdelige set waar je nog jaren geniet van hebt.

Als je van plan bent om een nieuwe galakostuum aan te schaffen – in welke stijl dan ook – krijg je te maken met een waaier aan maten en pasvormen in verschillende kleuren en materialen. Om je zoektocht naar jouw favoriete gala outfit te vereenvoudigen, staan we je bij met ons pasklaar advies. Soms zijn er slechts kleine aanpassingen nodig, maar ze maken wél een wereld van verschil.

Voor iedere speciale gelegenheid, creëren we een kostuum dat als gegoten zit. Reken er dus ook op dat we enkel kiezen voor een uitgebalanceerde combinatie van de beste kwaliteit en het hoogste draagcomfort. Zodat jij je goed voelt in je gala outfit. En dat ook uitstraalt, aan tafel of op de dansvloer. Gala kostuum kopen? Kom eens langs!

Vaste prijs voor studenten!